Boudoir

Boudoir kuvaus Oulu

Boudoir kuvaus, viettelevät kuvat ja rohkea esilletuonti. Tehdään juuri sinunlaisesi kuvat.

Boudoir voimaannuttaa, se on hyväksyntää, se on avoimuutta ja rohkeutta. Mitä tunteita haluaisit välittää kuvilla? Nämä kuvaukset ovat sinun ehdoilla. 

Ammattivalokuvaaja ja -kalusto ovat avain onnistuneisiin kuvauksiin. Haluasitko kuvat jossain tietyssä paikassa tai miljöössä? Riittää kun tuot itsesi paikalle, niin kuvaamme siellä missä ikinä haluat.

Voit myös antaa tämän elämyksen lahjana

 

Boudoir kuvaus Oulu

Boudoir kuvaus

Boudoir kuvaus on elämys. Ymmärrän että kuvaukset voivat ujostuttaa. Ensin jännittää, mutta kohta huomaat jo kun aika meni liian nopeaa. Lopuksi pääsetkin jännittämään kuvien valmistumista. Kuvia ei jaeta sosiaalisessa mediassa ellei henkilö sitä erikseen vaadi, joten voit huoletta käydä kuvattavana. Kunnioitan henkilöiden yksityisyyttä.

Lisää esimerkkejä kuvista ja tyyleistä voit katsoa esimerkiksi täältä

Boudoir hinnasto

Sisältää Alv 24 %

Mies kuvaajana?

Ymmärrän sukupuolten väliset rajat sekä ennakkoluulot miehiä kohtaan naisen näkökulmasta. En oleta että esiintyminen vieraan miehen edessä olisi mitenkään helppo juttu. Työ on aina luottamuksellista asiakkaan ehdoin myös yksityisyyden nojalla.

Elän onnellisesti avopuolisoni ja koirani kanssa. Voin tarvittaessa kuitenkin käyttää visuaalista silmääni ottamaan täydelliset kuvat juuri sinulle.

Osoite, haluttu kuvaus aika, muut tiedot
Usein kysytyt kysymykset Boudoir

FAQ

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset liittyen aiheeseen:

Boudoir kuvaus

Sinulla herää varmasti paljon kysymyksiä kuvauksista, joten uskon voivani auttaa parhaiten kun soitat minulle suoraan. Voit kysyä vapaasti kuvauksista, se ei sido tilaukseen. Jos olet varma kuvauksista ja haluat tehdä tilauksen, voit tilata kuvauksen tästä  tai ”ota yhteyttä” kohdasta sivun yläreunasta.

Varmin tapa varata aika on soittaa suoraan. Voit myös lomakkeen kautta laittaa mahdollisen kuvausajan ja tiedot niin voin soittaa takaisin tai laittaa viestiä ja varmitaa asiaa. Minulle voit aina soittaa tai laittaa tekstiviestin kun siltä tuntuu.


Ystävällisin terveisin, Samuli Savukoski

Kuittaan ja varmistan sovitun ajankohdan

Saat linkin valmiiksi muokattuihin kuviin viimeistään seuraavana päivänä kuvauksesta. Linkki lähetetään yleensä antamaasi sähköpostiin kuvien valmistuessa.

Boudoir on sensuallien kuvien ottamista. Se voi olla lahja itselle, tai toiselle. Kuvissa ollaan yleensä hieman vähäpukeisena, riippuen asiakkaan toiveista. Esimerkkejä voit katsoa täältä

Omaan käyttöön ja julkaisuihin kuvia saa vapaasti käyttää. Vain silloin kun haluat tehdä kuvilla kaupallista toimintaa astuu tekijänoikeus pykälät esiin.

Kaikki kuvat ovat valokuvaajan tekijänoikeus ”omaisuutta”.  Tässä tapauksessa kuvien tekijänoikeus on kuvaajalla Samuli Savukoski.

Kuvien jälleenmyynti:
Jos  esimerkiksi haluat käyttää/jakaa kuvia kaupalliseen tarkoitukseen itse, on näihin kuviin ostettava käyttöoikeus erikseen.

Tekijänoikeuksista on mahdollisuus sopia tapauskohtaisesti, teille sopivalla tavalla. Nämä kaikki ehdot ovat kuitenkin voimassa, ellei toisin sovita.

Kun kuvat on tehty saat linkin kuviin ja laitan laskun perään. Ensiijaisesti laitan laskun sähköpostin välityksellä.

Scroll to Top