Tuotekuvaus

Tuotekuvaus Oulu

Tuotekuvaus ja esteettinen esillepano herättävät kiinnostusta tuotteesta. Kun tavoitteena on tulosvaatimus kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Käytössäni on ammattikalusto jolla kuvataan asiakkaiden tuotteet parhaassa valossa. Tuotekuvaus voidaan toteuttaa valokuvilla tai videokuvalla. Kuvaukset onnistuu koko Suomen alueella tilauksesta. Pääsääntöisesti kuvattavat kohteet ovat Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Ruokakuvaus Oulu

Tuotekuvaus hinta
yrityksille

Hinnat alv 0%

Tuotekuvaus Oulu

Miksi tuotekuvaus on niin tärkeä osa yrityksen toimintaa? Voit lukea seuraavan arvostetun artikkelin aiheesta.

Usein kysytyt kysymykset tuotekuvaus Oulu

FAQ

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset liittyen aiheeseen:

  • Tuotekuvaus
  • Tuotekuvat
  • Tuotevideot

Voit tilata kuvauksen tästä  tai ”ota yhteyttä” kohdasta sivun yläreunasta. Voit myös soittaa tai laittaa tekstiviestin.

Saat linkin valmiiksi muokattuihin kuviin. Linkki lähetetään antamaasi sähköpostiin työn valmistuessa.

Kuvien jälleenmyynti kolmannelle-osapuolelle ei kuulu kuvausten sopimukseen. Jos kolmas osapuoli haluaa ostaa kuvat itselleen jälkikäteen kaupallista käyttöä varten, hänet voi ohjata neuvottelemaan suoraan minun kanssa asiasta. Jos haluatte täydet tekijänoikeudet tiettyihin kuviin/kuvauksiin etu- tai jälkikäteen, voitte pyytää sitä erikseen lisähinnasta.

Tilaamasi kuvamateriaali on oikeutettu käytettäväksi haluamallasi tavalla markkinointimateriaalia. Kuvien tilaaja, on vapaa käyttämään kuvia haluamallaan tavalla, edistämään myyntiä, kaupallisissa tarkoituksissa.

Kaikki kuvamateriaali on valokuvaajan tekijänoikeus ”omaisuutta”.  Tässä tapauksessa tekijänoikeus on kuvaajalla Samuli Savukoski.

Materiaalin jälleenmyynti:
Esimerkki: Ennalta määrittelemätön kolmas osapuoli haluaa käyttää kuvamateriaalia hyötyäkseen siitä kaupallisesti. –> Tämän kolmannen osapuolen on pyydettävä suostumus kuvaajalta käyttääkseen materiaalia. Eli henkilön/yrityksen jonka tarkoitusta ei olla määritelty ennen kuvauksia, on  velvollisuus pyytää erikseen lupaa/tekijänoikeutta käyttöönsä.

eli asiakas, haluaa käyttää/jakaa kohteen kuvia kaupalliseen tarkoitukseen itse, on näihin kuviin ostettava käyttöoikeus (kolmas osapuoli jota ei olla määritelty ennen kuvauksia).

Tekijänoikeuksista on tottakai mahdollisuus sopia tapauskohtaisesti, teille sopivalla tavalla. Nämä kaikki ehdot ovat kuitenkin voimassa, ellei toisin sovita.

Kun kuvat on tehty saat linkin kuviin ja laitan laskun perään. Ensiijainen tapa on verkkolaskutus. Jos yritystäsi ei ole listattu verkkolaskutuksen piiriin laitan laskun sähköpostin välityksellä.

Tottakai, olet vapaa tilaamaan samoja palveluita kuin yritykselle, muista että tällä sivustolla hinnoittelu on tehty alv 0%.  Hintoihin lisätään verot, eli ALV (arvonlisävero) joka on 24%. 

Scroll to Top