Videokuvaus Oulu

Videokuvaus eli liikkuva kuva antaa miellyttävän ilmeen asioille joita pelkillä sanoilla ei pysty kuvailemaan. Luovat ratkaisut yrityksille ja yksityisille. Kuvaukset myös ympäri Suomea.

Videokuvaus tuottaa tärkeät markkinointimateriaalit tuotteille ja palveluille, sekä auttaa ymmärtämään paremmin konsepteja, joita ei sanoin voi kuvailla. Miten sinä voisit hyötyä liikkuvan kuvan eli videokuvauksen hyödyistä? Kerro minulle ja suunnitellaan yhdessä. Monipuoliset ratkaisut, laadukas työn jälki ja kokenut kuvaaja auttavat sinua tekemään sen mitä tarvitset.

Videokuvaus

Alv 0 %

Ilmakuvaus

Alv 0 %
Usein kysytyt kysymykset kohteesta videokuvaus oulu

FAQ

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset liittyen videokuvaus oulu, ilmakuvaus oulu

Videokuvaus tilauksen voi tehdä  tästä  tai ”ota yhteyttä” kohdasta sivun yläreunasta. Anna mahdollisimman tarkat tiedot projektistasi niin vastaan pian. Voit myös soittaa tai laittaa tekstiviestiä.

Kuittaan ja varmistan sovitun ajankohdan, sen jälkeen voidaan kuvausprojekti toteuttaa sopimuksen mukaisesti.

Saat linkin valmiiksi muokattuihin projekteihin. Linkki lähetetään yleensä antamaasi sähköpostiin työn valmistuessa.

Kun asiakastyö on tehty saat linkin projektiin ja laitan laskun perään. Ensiijainen laskutustapa on verkkolaskutus. Jos yritystäsi ei ole listattu verkkolaskutuksen piiriin, laitan laskun sähköpostin välityksellä.

Tottakai, olet vapaa tilaamaan samoja palveluita kuin yritykselle, muista että yrityksille hinnoittelu ilmoitetaan erilailla kuin kuluttajille, jos tilaat kuluttajana, muista että tämän sivun hintoihin lisätään alv 24% eli verot, jotka näkyvät laskussasi.

Scroll to Top