Yrityskuvaus Oulu

Laadukkaat yrityskuvat Oulussa

Yrityskuvaus on kattava käsite. Siihen kuuluu yritystilat, yrityksen henkilökunta, tuotekuvat, tapahtumat, jne. Yrityskuvaukset ovat parhaimmillaan täynnä harmoniaa ja tyylikkyyttä. Ammattitaidolla otetut kuvat tuovat parhaat puolet esiin yrityksen tarpeista markkinoida ja tuoda itseään esille. Yrityskuvaus onnistuu koko Suomen alueella tilauksesta. Kuuntelen mielelläni miten voin olla avuksi.

Tuotekuvaus Samuli Savukoski

Yrityskuvaus Oulu

Hinnat alv 0%

Tilaa yritykselle kuvaukset

Osoite, haluttu kuvaus aika, muut tiedot
Usein kysytyt kysymykset

FAQ

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset liittyen aiheeseen:

-Yrityskuvaus

-Yritysten tuotekuvaus

-Yrityksen henkilökuvaus

-Liiketilojen kuvaus

Voit tilata kuvauksen tästä  tai ”ota yhteyttä” kohdasta sivun yläreunasta. Laita mahdollinen kuvausaika ja tiedot niin vastaan pian. Voit myös soittaa tai laittaa tekstiviestin.

Kuittaan ja varmistan sovitun ajankohdan, sen jälkeen voin käydä kuvaamassa ohjeiden mukaisesti.

Saat linkin valmiiksi muokattuihin kuviin viimeistään seuraavana päivänä kuvauksesta. Linkki lähetetään yleensä antamaasi sähköpostiin kuvien valmistuessa.

Kuvien jälleenmyynti asiakkaille ei kuulu kuvausten sopimukseen. Jos kolmas osapuoli/asiakas haluaa ostaa kuvat itselleen jälkikäteen kaupallista käyttöä varten, hänet voi ohjata neuvottelemaan suoraan minun kanssa asiasta. Jos haluatte täydet tekijänoikeudet tiettyihin kuviin etu- tai jälkikäteen, voitte pyytää sitä erikseen lisähinnasta.

Yrityskuvauksia myydään toimeksiantoon rajatulla tekijänoikeudella. Eli kuvat, ovat oikeutettuja käytettäväksi haluamallaan tavalla; markkinointimateriaalina, tuotteiden myynnin, sekä liiketoiminnan edesauttamiseen. Kuvien tilaaja, on vapaa käyttämään kuvia haluamallaan tavalla, edistämään myyntiä, kaupallisissa tarkoituksissa.

Kaikki kuvat, jotka otetaan kohteista, ovat valokuvaajan tekijänoikeus ”omaisuutta”.  Tässä tapauksessa kuvien tekijänoikeus on kuvaajalla Samuli Savukoski.

Kuvien jälleenmyynti:
Jos  esimerkiksi kolmas osapuoli haluaa ostaa kuvat jälkikäteen eikä siitä ole erikseen sovittu kuvausten yhteydessä, on näihin kuviin ostettava käyttöoikeus (kolmannen osapuolen toimesta).

Tekijänoikeuksista on mahdollisuus sopia tapauskohtaisesti, teille sopivalla tavalla. Nämä kaikki ehdot ovat kuitenkin voimassa, ellei toisin sovita.

Kun kuvat on tehty saat linkin kuviin ja laitan laskun perään. Ensiijainen tapa on verkkolaskutus. Jos yritystäsi ei ole listattu verkkolaskutuksen piiriin laitan laskun sähköpostin välityksellä.

Tottakai, olet vapaa tilaamaan samoja palveluita kuin yritykselle, muista että tällä sivustolla hinnoittelu on tehty alv 0%. Kuvien hintoihin lisätään verot, eli ALV (arvonlisävero) joka on 24%. 

Yrityksen markkinointimateriaali

Voit tilata meiltä myös yritykselle vaativat graafiset työt ja markkinointimateriaalinen suunnittelun, tilauksen ja toimituksen suoraan yrityksen tiloihisi. Ammattitaitoinen visuaalinen silmä mikä on kehittynyt vuosien varrella takaa siistin lopputuloksen juuri haluamaasi tuotteeseen. Voit myös vierailla www.infinitygrow.fi sivustolla jos haluat laajempaa palvelukokonaisuutta esimerkiksi IT järjestelmiä myöten.

Scroll to Top