Asuntokuvaus

Laadukas asuntokuvaus Oulussa

Asunnot, mökit, yritystilat, lomahuoneistot ja hotellit. Asuntokuvaukset ovat parhaimmillaan täynnä harmoniaa ja tyylikkyyttä. Ammattitaidolla otetut kuvat tuovat parhaat puolet esiin kodin arkkitehtuurista ja sisustuksesta. Vaativa perehtyminen tekniikoihin ja niiden hiominen ovat avain onnistuneisiin kuvauksiin. Tärkeää on myös varmistaa, että kuvaajalla on vastuuvakuutus, sekä laillinen drone operaattoritunnus.  Satoja asuntoja kuvanneena myös visuaalinen silmä stailaukseen kehittyy. Pääsääntöisesti kuvattavat kohteet ovat Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Asuntokuvaus Oulu

Asuntokuvaus

Kokemus

Asiakaspalvelutaidot

Luotettavuus

Tuet kotimaista pienyrittäjää

Usean vuoden kokemusta asuntokuvauksista tuo varmuutta ja onnistumisia juuri sinun kohteeseen.

Tuet suomalaista pienyrittäjää. Verot maksetaan ja pidetään suomessa.

Luvat liiketoimintaan ja vakuutukset pahojen päivien varalle ovat kunnossa.

1. Kuvattujen asuntojen määrä ja kokemus
Kuvaan parhaillaan 4-5 kohdetta päivässä, joten kameraan tarttuminen tilanne 

2. Minkälainen kalusto hänellä on käytössä:
Kamera, Linssi, Drone, Lisävalaistus, (koko kennon kamera vai APC, mikä kinovastaavuus, HDR, Flambient)

3. Onko kuvaajalla vastuuvakuutus

4. Jos kuvaajalla on drone, onko siihen esillä oleva drone operaattoritunnus, ja onko hänellä vastuuvakuutus dronella lentämiseen vahingon sattuessa (Ilman drone lentolupaa ei voi saada vakuutustakaan)

Minun droneoperaattori tunnus: FIN293759367534b

5. Onko kuvaajan sosiaaliset taidot ja ymmärrys toisen kodin ja siellä asuvien ihmisten kunnioituksesta ajan tasalla

6. Onko kuvaajalla esillä kuvia, jos on miten ne on stailattu mielestäsi?

7. Tekeekö kuvaaja töitä yrittäjänä, kevytyrittäjänä, harrastelijana

 

Ystävällisin terveisin, Savukoski Samuli

Yrittäjä, Valokuvaaja

Infinity Grow Oy

Asuntokuvaus

Asuntokuvaus asiakastöitä

Asuntokuvaus ilmasta

Ilmakuvaus dronella

Yritykset

Videokuvaus

Tilaa asuntokuvaus

Osoite, haluttu kuvaus aika, muut tiedot
Usein kysytyt kysymykset

FAQ

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset liittyen aiheeseen:

-kiinteistökuvaus

-asuntokuvaus

-yrityskuvaus

-liiketilojen kuvaus

Voit tilata kuvauksen tästä  tai ”ota yhteyttä” kohdasta sivun yläreunasta. Valitse kiinteistökuvaus ruudukosta. Laita mahdollinen kuvausaika ja tiedot niin vastaan pian. Voit myös soittaa tai laittaa tekstiviestin.

Kuittaan ja varmistan sovitun ajankohdan, sen jälkeen voin käydä kuvaamassa omatoimisesti paikanpäällä tai toimia ohjeiden mukaisesti asunnon läpikäymiseksi.

Saat linkin valmiiksi muokattuihin kuviin viimeistään seuraavana päivänä kuvauksesta. Linkki lähetetään yleensä antamaasi sähköpostiin kuvien valmistuessa.

Kuvia voi lähtökohtaisesti jakaa katseluoikeudella asiakkaalle kenen kohdetta myydään/vuokrataan. Kuvien jakaminen markkinointimielessä omaan ja asiakkaan sosiaaliseen mediaan on myös sallittua sekä suotavaa. Kuvien jälleenmyynti asiakkaalle ei kuulu kuvausten sopimukseen. Jos asiakas haluaa ostaa kuvat itselleen jälkikäteen kaupallista käyttöä varten, hänet voi ohjata neuvottelemaan suoraan minun kanssa asiasta. Jos haluatte täydet tekijänoikeudet tiettyihin kuviin etu- tai jälkikäteen, voitte pyytää sitä erikseen lisähinnasta.

Kiinteistökuvia myydään toimeksiantoon rajatulla tekijänoikeudella. Eli kuvat, ovat oikeutettuja käytettäväksi haluamallaan tavalla; markkinointimateriaalina, asuntojen ja tilojen myynnin, sekä vuokrauksen edesauttamisena. Kuvien tilaaja, on vapaa käyttämään kuvia haluamallaan tavalla, edistämään myyntiä, kaupallisissa tarkoituksissa.

Kaikki kuvat, jotka otetaan kohteista, ovat valokuvaajan tekijänoikeus ”omaisuutta”.  Tässä tapauksessa kuvien tekijänoikeus on kuvaajalla Samuli Savukoski.

Kuvien jälleenmyynti:
Jos  esimerkiksi välittäjän ja kolmannen osapuolen toimeksianto loppuu ilman tulosta, ja kolmas osapuoli, eli asiakas, haluaa käyttää/jakaa kohteen kuvia kaupalliseen tarkoitukseen itse, on näihin kuviin ostettava käyttöoikeus (kolmannen osapuolen toimesta).

Tekijänoikeuksista on mahdollisuus sopia tapauskohtaisesti, teille sopivalla tavalla. Nämä kaikki ehdot ovat kuitenkin voimassa, ellei toisin sovita.

Kun kuvat on tehty saat linkin kuviin ja laitan laskun perään. Ensiijainen tapa on verkkolaskutus. Jos yritystäsi ei ole listattu verkkolaskutuksen piiriin laitan laskun sähköpostin välityksellä.

Tottakai, olet vapaa tilaamaan samoja palveluita kuin yritykselle, muista että tällä sivustolla hinnoittelu on tehty alv 0%. Kiinteistökuvien hintoihin lisätään verot, eli ALV (arvonlisävero) joka on 24%.  Esim kun yksiö hinta alv 0% on 140€, laskun loppusumma on 173,6€ alv 24% kanssa.

Yleiset sopimusehdot yrityksille:

Infinity Grow Oy ei ole vastuussa asiakkaan kuvien säilömisestä sen jälkeen kun asiakas on vastaanottanut kuvat.

Infinity Grow Oy ei ole vastuussa asiakkaan kuvien katoamisesta.

Infinity Grow Oy ei ole vastuussa asiakkaan kuvien säilömisestä millään tavalla.

Infinity Grow Oy:lla ei ole velvollisuutta säilyttää asiakkaan kuvia sen jälkeen kun ne on lähetetty asiakkaalle.

Infinity Grow Oy:lla ei ole velvollisuutta lähettää asiakkaalle kuvia uudestaan.

Infinity Grow Oy säilyttää asiakkaan kuvia linkin takana ainoastaan 30 päivää kuvien vastaanottamisesta.

Infinity Grow Oy ei ole vastuussa Google Kuvat palvelun häiriöistä, tietojen katoamisesta jne.

Asiakkaan vastuulla on kuvien lataaminen itselleen käyttöön sen jälkeen ku ne on lähetetty. 

Kuvien lähetyksessä ollessa puutteita, on niistä ilmoitettava välittömästi kirjallisesti osoitteeseen samuli.savukoski@infinitygrow.fi

Kuvaaja ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuvista aineellisista tai aineettomista vahingoista millään tavalla liittyen kuvien laatuun, toimitukseen, toimivuuteen jne.

Asiakkaan ollessa tyytymätön kuviin, voidaan sopia keskenään jos kuvia voidaan muokata (esimerkiksi näköhaitan poistaminen). Huono keli tai valaistus ei ole syy kuvien uudelleen ottamiseen. Tämä voidaan sopia asiakkaan kanssa keskenään vain kerran, antaen selkeät ohjeet kirjallisena osoitteeseen samuli.savukoski@infinitygrow.fi
Asiakkaan on ehdottomasti esitettävä korjauspyynnöt viipymättä kirjallisena kahden arkipäivän kulussa kuvien vastaanottamisesta. Jos asiakas ei esitä korjauspyyntöjä tai huomautuksia kahden arkipäivän kuluessa, ei hänellä ole oikeutta myöhemmin anoa korjauksia kuviin. Kaikki korjauspyynnöt ja huomautukset tulee tehdä kirjallisena osoitteeseen samuli.savukoski@infinitygrow.fi välittömästi niiden huomaamisen jälkeen. Jos asiakas ei toimita kirjallisena tähän osoitteeseen huomautuksia, ei hänellä ole oikeutta reklamoida kuvista. Virallinen viestintäväline joka, hyväksytään kirjallisena reklamointina on ainoastaan sähköposti. Muita kanavia, kuten facebook, instagram, whatsapp yms, ei hyväksytä kirjallisen pyynnön jättämiseen.

Jos asiakas on maksanut laskun, hän hyväksyy sillä kuvien laadun ja toimituksen 100%. Näistä ei ole oikeutta reklamoida.

Jos asiakas on ottanut kuvat käyttöön ja haluaa kuitenkin hyvityksen  kuvauksesta riitaisessa tilanteessa ja  jos Infinity Grow Oy on suostunut hyvitykseen, on asiakkaan maksettava tekijänoikeus korvauksia henkilölle Samuli Savukoski jokaisesta kuvasta 10€/vuorokausi per kappale jokaista päivää kohden kun ne ovat olleet käytössä esimerkiksi etuovi.com palvelussa. Infinity Grow Oy valvoo aktiivisesti kuvien käyttöä julkaistuissa kohteissa eri alustoilla.

Infinity Grow Oy:lla on aina oikeus lopettaa yhteistyö asiakkaan kanssa niin halutessaan ja olla tarjoamatta asiakkaalle palveluitaan, ilman seuraamuksia. Infinity Grow Oy:n lopettaessa palvelusuhteen, kaikki velvollisuudet mitä yleisissä ehdoissa lukee asiakkaan suuntaan, loppuvat seuraavan arkipäivän aikana. Asiakkaalla ei ole oikeutta reklamoida töistä jälkikäteen. Kaikki asiakkaan vaatimat lisätyöt tehdään normaalin lisätyön hinnalla.

Jos asiakas haluaa reklamoida kuvista kahden arkipäivän jälkeen(katso reklamointi oikeus ylempää), on hänen maksettava 70€ per tunti alv 0% jokaisesta lisätyöstä/ korjauspyynnöstä.

Yleiset sopimusehdot ovat voimassa, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu molempien osapuolien hyväksymänä. Asiakkaalla on velvollisuus näyttää toteen Infinity Grow Oy:n lähettämä ja allekirjoitettu ”sopimusehdot” vahvalla tunnistaumisella, jos sellainen on laadittu asiakkaan kanssa.

SOPIMUSEHDOT
Infinity Grow Oy Kuvauspalvelut – 2022

Scroll to Top