Asuntokuvaus

Laadukas asuntokuvaus Oulussa

Asunnot, mökit, yritystilat, lomahuoneistot ja hotellit. Asuntokuvaukset ovat parhaimmillaan täynnä harmoniaa ja tyylikkyyttä. Ammattitaidolla otetut kuvat. Ne tuovat parhaat puolet esiin kodin arkkitehtuurista ja sisustuksesta. Asuntokuvaus onnistuu koko Suomen alueella tilauksesta. Pääsääntöisesti kuvattavat kohteet ovat Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Asuntokuvaus Toppilansaaressa ilmasta

Asuntokuvaus

Hinnat Alv 0 % (Yksityishenkilöt alv + 24%)

Asuntokuvaus sisätilat

Asuntokuvaus asiakastöitä

Asuntokuvaus ilmasta

Ilmakuvaus dronella

Tilaa asuntokuvaus heti

Osoite, haluttu kuvaus aika, muut tiedot

Parempi hinta sopimuksella

Asuntokuvaus yrityksille


Haluan palkita erityisesti niitä toimijoita, jotka tarvitsevat tietyn määrän toimeksiantoja kuukaudessa. Olisi hienoa, jos haluat keskustella lisää asiasta. Voit laitaa viestiä tai soittaa minulle suoraan.

Ilmakuvaus

Alv 0 %

Yritystilat

Alv 0 % - Hinnat alkaen:

Videoesittelyt

Alv 0 % - Hinnat alkaen:
Usein kysytyt kysymykset

FAQ

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset liittyen aiheeseen:

-kiinteistökuvaus

-asuntokuvaus

-yrityskuvaus

-liiketilojen kuvaus

Voit tilata kuvauksen tästä  tai ”ota yhteyttä” kohdasta sivun yläreunasta. Valitse kiinteistökuvaus ruudukosta. Laita mahdollinen kuvausaika ja tiedot niin vastaan pian. Voit myös soittaa tai laittaa tekstiviestin.

Kuittaan ja varmistan sovitun ajankohdan, sen jälkeen voin käydä kuvaamassa omatoimisesti paikanpäällä tai toimia ohjeiden mukaisesti asunnon läpikäymiseksi.

Saat linkin valmiiksi muokattuihin kuviin viimeistään seuraavana päivänä kuvauksesta. Linkki lähetetään yleensä antamaasi sähköpostiin kuvien valmistuessa.

Kuvia voi lähtökohtaisesti jakaa katseluoikeudella asiakkaalle kenen kohdetta myydään/vuokrataan. Kuvien jakaminen markkinointimielessä omaan ja asiakkaan sosiaaliseen mediaan on myös sallittua sekä suotavaa. Kuvien jälleenmyynti asiakkaalle ei kuulu kuvausten sopimukseen. Jos asiakas haluaa ostaa kuvat itselleen jälkikäteen kaupallista käyttöä varten, hänet voi ohjata neuvottelemaan suoraan minun kanssa asiasta. Jos haluatte täydet tekijänoikeudet tiettyihin kuviin etu- tai jälkikäteen, voitte pyytää sitä erikseen lisähinnasta.

Kiinteistökuvia myydään toimeksiantoon rajatulla tekijänoikeudella. Eli kuvat, ovat oikeutettuja käytettäväksi haluamallaan tavalla; markkinointimateriaalina, asuntojen ja tilojen myynnin, sekä vuokrauksen edesauttamisena. Kuvien tilaaja, on vapaa käyttämään kuvia haluamallaan tavalla, edistämään myyntiä, kaupallisissa tarkoituksissa.

Kaikki kuvat, jotka otetaan kohteista, ovat valokuvaajan tekijänoikeus ”omaisuutta”.  Tässä tapauksessa kuvien tekijänoikeus on kuvaajalla Samuli Savukoski.

Kuvien jälleenmyynti:
Jos  esimerkiksi välittäjän ja kolmannen osapuolen toimeksianto loppuu ilman tulosta, ja kolmas osapuoli, eli asiakas, haluaa käyttää/jakaa kohteen kuvia kaupalliseen tarkoitukseen itse, on näihin kuviin ostettava käyttöoikeus (kolmannen osapuolen toimesta).

Tekijänoikeuksista on mahdollisuus sopia tapauskohtaisesti, teille sopivalla tavalla. Nämä kaikki ehdot ovat kuitenkin voimassa, ellei toisin sovita.

Kun kuvat on tehty saat linkin kuviin ja laitan laskun perään. Ensiijainen tapa on verkkolaskutus. Jos yritystäsi ei ole listattu verkkolaskutuksen piiriin laitan laskun sähköpostin välityksellä.

Tottakai, olet vapaa tilaamaan samoja palveluita kuin yritykselle, muista että tällä sivustolla hinnoittelu on tehty alv 0%. Kiinteistökuvien hintoihin lisätään verot, eli ALV (arvonlisävero) joka on 24%.  Esim kun yksiö hinta alv 0% on 140€, laskun loppusumma on 173,6€ alv 24% kanssa.

Saat aina mahdollisimman kattavan jaettavan albumin, joten varmasti parhaat kuvat ovat jo huomioitu mukaan. Mahdollista on toki aina kysellä muita kuvakulmia, esimerkiksi, jos jotain olennaista puuttuu mielestästi. Todennäköisesti jakamattomien kuvien laatu on jo alkuunkin heikompi, siksi en tiettyjä kuvakulmia ole aina jakanut. Kuvien määrä kohteiden mukaan on vaihdellut 20-70 kpl välillä asuntokuvauksissa. Dronella pelkästään otettuna 10-20kpl

Vieritä ylös