Hääkuvaus

Hääkuvaus on tärkeä osa juhlaa. Ikuistetut hetket rakkaasi, sielunkumppanin kanssa. Tunteet, niiden esilletuonti, oikea valaistus ja luotettava kuvaaja tuovat varmuutta hääpäivään, hääparin kuvauksiin ja kihlajaisiin. Tunne on kaikki kaikessa ja sen ikuistaminen on minulle todella iso kunnia. Luota sinäkin kuvaajaan josta muut ovat ikuisesti kiitollisia.

Ikimuistoiset hääkuvat, koska ansaitset sen.

Hääkuvaus hinnasto

Hinnat sisältää alv 24 %
Onko sinulla kysyttävää?

FAQ's

Yleisimmin kysytyt kysymykset aiheesta hääkuvaus ja kihlajaiset

Kaikki häät ovat uniikkeja, erilaisia ja niissä ei ole samoja kaavoja kertomaan niiden kulkua. Siksi hinnat voivat vaihdella tarpeiden mukaan. Pyrin tekemään jokaiselle kattavan kokonaisuuden heidän tarpeidensa mukaan ja teen hinnoittelun sen perusteella. Tässäkin kaikki hinnat ovat suuntaa antavia.

Pidän huolen että saamme sovittua tarkasti kaiken tarpeellisen liittyen kuvauksiin. Aikataulut, jaksotukset, kuvien järjestäminen, yhteistyö kaasojen, kirkon, henkilökunnan, juhlavieraiden, juhlapaikan kanssa. Lopuksi kuvien muokkaaminen ja jakaminen ja mahdolliset kiitos korttien tilaamiset aina häävieraiden kuvien erittelyyn. Kaikki voidaan sopia etukäteen joten saatte juuri sitä mitä tilaatte.

Ei hätää, voit laittaa viestiä suoraan ota yhteyttä painikkeesta sivun yläreunasta ja kertoa lisätietoja ja kysymyksiä teidän tarpeisiin liittyen.

Scroll to Top