Ulkokuvaukset

Ammattilaisen ottamat kuvat ulkona vaativat nykypäivänä tietynlaista ilmettä. Siksi haluan tarjota jotain ainutlaatuista mitä et esimerkiksi kännykän kameralla voisi saavuttaa. Kaluston perehtynyt käyttäjä saa loisteliaan näköisiä lopputuloksia .

Ulkokuvaus Oulu

Tästä näet asiakastöitäni.

Ulkokuvaus

Sisältää Alv 24%
Usein kysytyt kysymykset

FAQ

Katso tästä useimmin kysytyt kysymykset liittyen kiinteistökuvauksiin.

Voit tilata kuvauksen tästä  tai ”ota yhteyttä” kohdasta sivun yläreunasta. Valitse. Laita mahdollinen kuvausaika ja tiedot niin vastaan pian. Voit myös soittaa tai laittaa tekstiviestin.

Kuittaan ja varmistan sovitun ajankohdan, sen jälkeen voidaan suunnitella kuvausta lisää ja antaa lisäohjeita.

Saat linkin valmiiksi muokattuihin kuviin. Voit ladata ne sieltä itselle talteen.

Kuvia voi lähtökohtaisesti jakaa haluamallasi tavalla. Kuvien käyttö kuitenkin kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaani on kielletty. Tämä tarkoittaa että koitat tehdä rahaa tällä kuvalla esimerkiksi myymällä sitä eteenpäin, osallistumalla kilpailuihin ilman nimeäni yms. Kuvien jakaminen markkinointimielessä omaan sosiaaliseen mediaan on täysin vapaata. Näin valokuvaajana, arvostan kuitenkin jos mainitset minun eli kuvaajan nimen kuvan yhteydessä. Voit myös kysyä tekijänoikeuksien ostamisesta erikseen, jos tarvit kuvia kaupalliseen käyttöön.

Kun kuvat on tehty, saat linkin kuviin ja laitan laskun sähköpostin välityksellä. Laskua varten tarvitsen hieman henkilötietoja, mm osoitteen, koko nimen, puh numeron, sekä sposti osoitteen. Voit myös maksaa kortilla kuvauksen yhteydessä jolloin en kysele henkilötietoja. Tiedot ovat ainoastaan laskun tekoa varten, enkä kerää tietoja henkilöistä.

Saat aina mahdollisimman kattavan jaettavan albumin, josta voit itse valita parhaat kuvasi. Monet kuitenkin haluavat, että valokuvaajana itse katson parhaat kuvat, se on sinun päätettävissä. Kuvien luonnosten määrä on vaihdellut 20-50 kpl joista sitten muokataan muutama kuva viimeisen päälle kuntoon.

Scroll to Top